oja

hej igen! blir ganska mycket blogg nu for internet har ar sa billigt. Men det ar kul va? :). Igar hyrde vi alltsa bil, akte till Tulum, typ det haftigaste jag nagonsin sett! Vi vandrade runt i gamla mayaindianruiner (lite kultur maste man ju faktiskt hinna med) och sag pa varsta indianshowerna. De har nagon fin ritual att hala upp sig pa en tottempale och slanga sig ut med fotterna fore i en slags bungyjump medans linan snurrar runt runt palen. VALDIGT CREEPY! jag satt och bet sonder naglarna och var saker pa att de skulle stupa och do, men det gick bra tillslut. Tulum Beach forresten utsedd till VARLDENS FINASTE STRAND av svd for nagra veckor sedan. Jag kan inte gora annat an att halla med. Oh ni maste se bilderna jag tog darifran, man tror inte att det ar mojligt att ett stalle kan vara sa vackert. Efterat at vi en dundergod Ceviche med jumborakor (en slags mexikans iskall sallad, godaste lunchen 2008 det slar jag vad om) och efterdet for vi vidare till Cancun. Jag hade for mig att det var som en pytteliten fiskarby, men dar tog jag fel. Det bor en miljon tvahundratusen pers i den enorma staden, och vi fick valdigt daligt intryck av hela grejen for det kandes som amerikanerna tagit over hela stallet och byggt om till ett Mini-Vegas. Hotell pa hotell, Hilton, Mariott, Gran Porto Real och alla dedar femstjarniga sakerna stod som klippor pa varann och det var ingen charm at all. Nar vi antligen akte hem darifran kandes det jatteskont. Tur att vi hamnade pa playadelcarmen med andra ord! Val hemma pa hotellet hande en jatterolig grej faktiskt, hahaha skrattar nastan nar jag skriver detta men mamma och pappa skulle ut och dansa salsa pa nagon stokig klubb och jag valde att stanna hemma och fixa. Sen hor jag ett knackknack pa dorren och undrar "oj! ar de redan tillbaka?" sa fortsatter det att knacka sa intensivt att jag tror dorren skulle trilla ut. Sa jag skriker: jaaa chilllaaaaa jag koooommmer vaaaaa, och oppnar dorren ... dar star ... HAHA arldens vilsnaste kille med vattenkammat har (jag kande igen honom fran hotellets lobby) med en stor rod ros i handen och ett litet brev. Hogmodigt sager han: Excuse me och racker fram paketet, jag laser och dar star pa vrldens samta engelska att: My name is Derlyng and i just want to tell you that you are VEEERYYYYY beautiful. I have big feelings for you blablablabla. Alltsa HAHA! Det var cirka hur pinsamt som helst och jag bara log och sa tack, men herregud vad hade han forvantat sig? Idag har jag inte sett till pojkvaskern ... Hm alltsa...

Nope, maste sluta nu. Aven om samtal fran Sverige avslojar att min reseblogg ar makta popular! Ses vanner och ovanner! <33

feel like WWOW

shuhuuu! Jaa vad kan man skriva for vettigt har, att livet leker och att jag verkligen har THE TIME OF MY LIFE kanske? saaa ratt. Fick en massa sms om att varen ar pavag hos er iallafall, mysigt! Har har sommaren ett fast grepp om hela landet, har pressat vid bungalowpoolen med Indra hela dagen, imorn hyr vi bil och tar oss till s.k Cenotes, som kalkgrottor man kan snorkla och dyka runt i, kommer verkligen att bli en upplevelse. Annars maste jag saga att det ar verkligen ROLIGT att ga runt pa stan har i playa del carmen, om du ar relativt "snygg" (eller ja, ni vet vad jag menar) men lider av daligt sjalvfortroende ar detta platsen for dig! Alla mexicaner kommer alska dig, haha det ar nog nagot exotiskt over oss svenskar trots allt, folk gar omkring och glor som om de inte sett nagot annat, skriker HOLA CHICAAA TU ERES MUY BONITA och jag vet inte vad. Tar kort pa oss (mig och I) gor dom ocksa, haha ja det ar egentligen helt galet men det klart att det ar skoj´.

Have to end this little meaningless message, hoppas ni har det bra iallafall och bautakramar till varldens finaste SYSTRAR, och sa L, F, A, J, A, A2,& E saklart. Saknar er sahaaaaaar mycket :)

viva la mexico

HEJSAN HOERRNI! alltsa forlat att det har drojt sa himla lange med uppdateringen men pappa fick sin laptop stulen forsta dagen (kameror, pass och 5000 spann lag i samma vaska ocksa) sa vi har haft det himlans hektiskt dessa dagar. Kanske maste vi aka till Mexico City som ligger ett par tusen mil harifran till svenska ambasaden och fixa nya pass ... det ar helt sjukt men jag ar anda ratt sa glad for det skulle betyda att jag fick vara kvar i detta underbara land LANGRE!!! aaah ni forstar nog inte hur jag lever loppan har. Typ 30grader plus massa massa massa sol, bad i karaibiska havet, underbar texmexmat och enbart skoj forgyller mina dagar. Vill aldrig harifran! Imorn ska jag, m&p plus en superharlig goteborgsfamilj + deras dotter ivag till AquMal, ett rafint stalle dar man kan snorkla bland Galapagosskjoldpaddor, typ 2 meter stora! SUPERcOOL. men mitt internet gar ut nu :( ni far ha det sa HIMLA bra dar nere i kylan, jag lovar att sola lite extra at er! Pusspusspusspusspusss fran en underbart glad och lycklig Katarina! :)

HEJDÅ RARING

allt är packat och klart. Väskan väger närmare 20 kg. Allt är laddat: kameror, mobiler, iPods och så jag själv såklart. I natt åker vi. Destination Unknown. Inte riktigt men rätt ospecifierat i alla fall. Skulle mest kika in här för att meddela er om att inte sluta läsa under dessa veckor! Jag försöker uppdatera när jag får tillgång till en internetkabel vilket kan bli struligt på andra sidan jorden. Men pappa har med sig laptop och om ni har tur dyker en fin bild och lite resetext upp här varannan dag! Hoppas ni får det KALAS dessa 2-3 veckor jag lämnar kontinenten. Puss fina :)!

image83
mitt nya hem.

lisfis

haha me 'nd lisa here! vi har ätit en massa god middag (som jag tillagade men Lisa rådissade) vräkt krokantglass (som jag älskade men lisa var mer förälskad i sin saft ... no comments) och kollat på let's dance, gått igenom diverse beepstyles och bara haft det allmänt mys. Vad söt hon är!

perfect

Lisa är här nu :) Vi är jäättehungriga, eller jag är :') vi har en massa mat och games.
It's too good to be true!




Good bye to yesterday! 15/2 16/2 17/2 18/2

Hejhej!

VÄLKOMMEN är du till Katarinas blog! Nu ska ni få se :)

RSS 2.0