freeday

Heeeeeeeeeejsanhoppsan, segare dag har jag aldrig varit med om. Var på födelsedagskalas igår så jag kom inte hem förrens seent seent seent aldelles för seeent. Vaknade iallafall idag vid 12, rusade ner på stan där mamma skulle bjuda mig på lunch i ett proppfullt Uniqo (?), jäättejäättegoott. Sen hämtade vi våra pass på polisstationen och min bild där alltså ... ser ut som ett komplett retard med svettigt punkar-hår. Varför blir passfoton ALLTID så grymt misslyckade? Jag vet inte!! Efter det iallafall, köpte jag nya vita sneakers :) superkul! Vår så det bara skriker om det ju. Jaa, sedan så åkte jag hem och gick och la mig igen och vaknade ungefär precis nu. Har fått ett mail från J och H där de avslöjar att de ligger i två hängmattor på PhiPhi och ser ut över havet. En annan har det bra, alltså. Jajaj, måste dra mig! Let's Dance-final ikväll ju (hahah yes!) och jag hejar på Tina ;). Tyvärr kommer jag missa det på grund av andra roligheter .. men det får ni höra mer om en annan gång. Puss puss och en (liten) kram från Katti.

move yourself

hej på dig! Har nyssnyssnyss lämnat mina systrar på terminal 5 och jag saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaknar er! Redan! No joking! yes.

Imorn ska jag föra över pengar, och träna med Whiilda. Undrar om jag hinner allt (hah). Känner mig seeeg i tårna. Nåja. Hejdå och sorry för ännu ett meningslöst inlägg.

Ps. Min kamera har tagit semester. Den är och chillar i Thailand i två veckor. Bryt inte ihop i brist på bilder bara!

@gränby centrum

King of a lonely heart is much better than a king of a broken heart.

image116

You are a shining star for me

Shena! Länge sen jag vet, måste verkligen boosta upp här lite; ifall man ska tjäna 70000 på bloggen gäller'e att ligga i som en annan blondinbella. Brunettkatta. Det kanske vore nåt ;D

&prisa Lisa! hon har skaffat sig en webblogg. Vi var på stan idag också, jag och Lisa. Eller vi hade tänkt gå på stan, sen var det ju Långfredag  (Rest in Peace Jesus - died 1978 years ago) och allt var totalstängt så vi åkte till Gränby Centrum istället. Köpte en kofta och en småblommig sjal, men fingrade lite på några väskor och en sööt mimmipigt-shirt. Egentligen rätt nöjd med dagens fångst. Allra nöjdast är jag med att pappa skulle föra över 500 spänn på mitt konto idag men han råkade trycka en nolla för mycket så nu går jag runt med 5000 i plånkan, och det går typ inte att föra tillbaks ;o. Hm. Bilder från mig och Liseliten på Burger King kommer, och de är läskigt roliga kan jag lova. Vi latjade runt i plastkronor och var allmänna Burger KINGS.

För ett år sedan fyllde jag år. Det betyder inte att jag fyller år idag. Visst låter det konstigt? Jo men, jag fyllde år på långfredagen ju! Fast några veckor tidigare. I år önskar jag mig .. linser? Jag ser inget längre. Verkligen en WOW-rolig födelsedagspresent. Så kan det gå. Förresten, för ett år sedan imorn åkte jag till London. Minns att jag traskade runt med klänning och sandaler där. Varför är det åtta grader kallt ute? Jag förstår mig icke på. Nu vill jag åka till Burkina Faso eller något annat kokhett land.

Farwell beloved <3

7kt 7k

hejhejhejhej! Kul dag, eller inte. Ligger och snörvlar i takt med Soldierboy YOOOOO och håller på att garva sönder till Amandas galna japaner hon hittade på Youtube. Längesen jag såg något så skojigt på internet! Ifall ni är sugna på något kul så besök hennes blogg vetja, eller klicka här och här. Brabra. Har även beställt en massa smink från USA så det lär räcka i minst ett halvår. Härligt för mig, pest och pina för min magra plånbok. Men jag kan väl rekomendera alla att bära I.D bare essentuals makeup! Jag beställde 3 olika mineralpuder (foundations) i färgerna Light, Fairly Light och Medium Tan, en bronzer, en mineral vail, en tjock borste, en consealerborste, en underlagskräm att applicera innan sminket samt en brun utan sol! Allt detta för 107 dollar! Usa är verkligen bra  på låga priser när det kommer till smink, jeans och joggingskor. Hurra!

Sedan vill jag att alla mina läsare ska veta att det går runt en liten brutta på 17 coola jordsnurr som plötsligt är bombsäker på att hon är alla ungdomars förebild. Och hon är verkligen VÄRD alla dyra saker som hon hinner gå och sukta efter i en HEL EFTERMIDDAG! är det inte fantastiskt. Jag är lika irriterad på henne som hennes fjortishy är finnig. Men klicka här bara och skratta åt sveriges största fiasko!

Ett sista PS bara: För två veckor sen tog jag farväl av Karibien! Fruktansvärt sorgligt.

image113

hej indra!

indra har varit här hela helgen :). hon åkte nyss och jag saknar henne redan :(! på en liten beställning lägger jag upp en bild på vita fodralklänningar som vi köpte, snygga enligt mig! Enligt dig också? mamma fotade och vi oseriösposade. Snart åker jag till Göteborg förhoppningsvis <3 :)

image112

katlull

Helo igen! Dålig uppdatering därför att skolan tar kål på mig .. :(. Inte mycket nytt förutom att jag har jätteont i naglarna där det sitter ett par fejknaglar som är fuuuula och inte vill gå bort hur hårt jag än drar :(. Imorn ska jag iallafall rida, lite nervös för det är en Avancerad/Avancerad grupp och jag vill inte skämma ut mig totalt. Undra förresten hur det ska lyckas med det här fanskapet jag har längst ut på fingrarna. Well, jag återkommer med det. Nu är det Gossipgirl och jag ska inte kolla. Det absolut sämsta mina ögon skådat. Borde va förbjudet med sånt skräp på televisionen. Jag ska ta vara på tiden - gå och lägga mig med killen ni ser precis här nedan. Godnatt barn!

image110


sunday noon

Tjena Tjena, ush vilken seg dag. Var med lisa hela natten igår och vi tokade som sjutton. Kollade på Linas Kvällsbok eftersom vi ska analysera den till svenskan senare ... uuuuuuh dålig film. Fast det gjorde inte så mycket för lisa hade saft, jag hade nachos och bilddagboken. Rätt ok. Idag har jag pluggat om Stalin, Lenin och oktoberrevolutionen, pratat med Indra i luren och gått på en megadeppig promenad i Hågadalen. Regn, vind och lera överallt. Fast snart kommer J och H hem och nu ska jag äta chokladmousse med jordgubbar. Imorn ska jag och Hilda plugga mathematics på Waynes Coffee. Det var nog allt nytt. Solong!

image109

El Romio Alpino

Igår hälsade skolan på Romme Alpin. Det var väldigt roligt faktiskt, vi hade sådan otrolig tur med vädret. Precis så som man vill ha det när man åker slalom, inte ett moln på den klarblå himmeln, stor sol, massa snö och ingen vind. Jag åkte mest med Lisa i backarna, fast vi träffade på Sophia ett tag och små-åkte med hela skolan här och var. Extra kul att Romme fyller 20 år i år och firar med 5 nya nedfarter på södra sidan!


image104

image105

image106

image107

in this sweet reality

Efter konstateranden att jag verkligen inte är någon hjälte på matte så ska jag iväg på mattekurs. Burr. Men imorn blir det kul va! Då åker vi alla till Romme Alpin för lite slalom. Nu måste jag slänga ihop en pastasallad, bussen går ju 7 imorgon och det vill säga klockan 22.00 mexicansk tid. Jag har fortfarande inte ställt om min biologiska klocka så jag lyckas halvsova mig igenom skolan. Romme med skolan ger dessutom mig lite ont i magen, det var ju så allt började ... Men jag ska få låna min systers snygga skidjacka, så det blir nog najs ändå!


image103

Hanna, 25

Detta blogginlägg går ut till världens underbaraste syster HANNA som fyller 25 idag! WOOOHOOW grattis till det! Du är så himla bra <3 hoppas du får en underbar dag, älskar dig massa mycket ochh ännu mer än det.

världen

Hejsan alla! Just nu planerar jag två saker:

1. Hyra en bastu och låsa in mig tills dessa nordpolstemperaturer flyr landet
2. Åka tillbaka till värmen

Gnolar på vilket som är mest lämpligt. Jag är alltså back in town. Och när jag tänker efter så är det rätt bra, våren är på väg, jag är utvilad som aldrig förr, allt känns kul och sådär bra. Men när jag tänker tillbaks .. jag älskar PDC. Tänkte ge er ett smakprov på sommaren!

image84

image85

image86

image87

image88

image97

image98

image96

image91



image93

image100

image94


carmens playa

Buenas noches, har kommit tillbax fran lilla hawaii dar bl.a en dagsutflykt till Holbosh var inkluderad. Forstklassig utsikt fran hotellbalkongen, massa god mat som tacos con pollo y queso och olika ceviches de pescado, poolhang, havshang och hangmattehang forgyllde dagarna. Eller okej en dag var det faktiskt 22 grader och svinkallt sa jag stod och huttrade i duschen i typ tio timmar. Men nu e jag tibax i Playa och imorn drar vi till Akumal igen, mitt och Indras place! Men fy sjutton, jag bavar infor hemresan. Hur kan tiden ha gatt sa snabbt? Det finns nastan ingenting kul med att aka hem. Visst visst, traffa alla och sa men det ar kul forsta dagen. Sedan? Oh jag vill verkligen inte. Har ar mitt Paraíso del Mar. Jag behover inget mer an detta! Men men thats life. Vi ska ut och ata middag nu. Fullproppat med folk pa fifth avenue. Funderar pa att dra till Burger King :) haha jag ar sa okulturell. Massa kram.

RSS 2.0